Good France 2019

Po raz kolejny 3500 szefów kuchni na 5 kontynentach pod przewodnictwem Alain Ducasse i przy współpracy z francuskim Ministerstwem Spraw Zagranicznych będą celebrować smaki kuchni francuskiej.

Nasza restauracja Cyrano & Roxane weźmie udział w tym wyjątkowym wydarzeniu.

Przygotowaliśmy dla Państwa wykwintne menu na kolację – degustację, by uświetnić ten wyjątkowy wieczór..

250 pln na osobę, z winem – Zarezerwuj stolik teraz: cyrano.roxane.pl@gmail.com albo zadzwoń do nas @ 660 759 594.

MENU GOOD FRANCE 21 MARCA 2019 – PROWANSJA

Amuse-Bouche
Kwiat cukinii faszerowany po nicejsku
AOC Champagne – Moutard – Grande réserve

Entrée
Zupa rybna « Bouillabaisse » jak w Marsylii
AOC Bordeaux – Château Clos Lavizon – 2017

Plat
Gołąb w pomarańczach z nutą Cointreau i pieczona skorzonera
I.G.P. Cévennes – Dom. Gournier – Cuvée Templière – 2015

Fromage
Selekcja francuskich serów
AOC Gigondas – Dom. La Roubine -2016

Dessert
Kandyzowana pomarańcza z nadzieniem migdałowym
AOC Monbazillac – Château Belingard Réserve – 2015