Dania Szefa Kuchni


    • Polędwiczka z dorsza z pieca

      Polędwiczka z dorsza z pieca

      39 PLN

      winny sos z rodzynkami i cykorią, mus z marchewki

    • Świeży czarny makaron

      Świeży czarny makaron

      42 PLN

      z krewetkami i małżami Wenus

    • Wołowina duszona w winie Bergerac

      Wołowina duszona w winie Bergerac

      41 PLN

      puree ziemniaczane ze szczypiorem

    • Gicz cielęca z rozmarynem

      Gicz cielęca z rozmarynem

      45 PLN

      czosnek konfitowany, pieczony pasternak

    • Udko kaczki „Confit”

      Udko kaczki „Confit”

      67 PLN

      Udko kaczki "Confit" z ziemniakami "sarladaises" i zielona sałata.

    • Polędwica wołowa, sos z serem „Bleu des Causses”

      Polędwica wołowa, sos z serem „Bleu des Causses”

      71 PLN

      i gratin z selera

Opublikowany