Dania Szefa Kuchni


    • Polędwiczka z dorsza z pieca

      Polędwiczka z dorsza z pieca

      39 PLN

      i sos z zielonego pieprzu

    • Filet z pstrąga łososiowego

      Filet z pstrąga łososiowego

      47 PLN

      z migdałami, soczewica i sos cytrynowy

    • Mostek wołowy marynowany w winie Cahors

      Mostek wołowy marynowany w winie Cahors

      44 PLN

      purée z selera

    • Polędwiczka z muflona z sosem „poivrade”

      Polędwiczka z muflona z sosem „poivrade”

      59 PLN

      i purée z białej fasolki

    • Udko kaczki „Confit”

      Udko kaczki „Confit”

      67 PLN

      Udko kaczki "Confit" z ziemniakami "sarladaises" i zielona sałata.

    • Polędwica wołowa z grzybami leśnymi

      Polędwica wołowa z grzybami leśnymi

      71 PLN

      sos cydrowy, puree z dyni

Opublikowany