Dania Szefa Kuchni


    • Polędwiczka z dorsza z pieca

      Polędwiczka z dorsza z pieca

      39 PLN

      puree z groszku z nutą mięty i sos cytrynowy

    • Filet z barweny „à l’armoricaine”

      Filet z barweny „à l’armoricaine”

      45 PLN

      z ryżem pilaw

    • Udko królika w musztardzie

      Udko królika w musztardzie

      49 PLN

      kremowa polenta z „persillade”

    • Górka cielęca

      Górka cielęca

      59 PLN

      sos szałwiowy i pieczona skorzonera

    • Udko kaczki „Confit”

      Udko kaczki „Confit”

      67 PLN

      Udko kaczki "Confit" z ziemniakami "sarladaises" i zielona sałata.

    • Polędwica wołowa, sos na winie czerwonym z szalotkami

      Polędwica wołowa, sos na winie czerwonym z szalotkami

      71 PLN

      pieczone ziemniaki, pomidor prowansalski

Opublikowany